Mamiću preskup Magath: Ivković preuzima Dinamo?

Mamiću preskup Magath: Ivković preuzima Dinamo?

Foto: HINA

TRESLA se brda, rodio se miš - tako smo pisali kada je gazda Dinama Zdravko Mamić angažirao Branka Ivakovića za trenera Modrih. Profesor se vratio na Maksimir, iako je Mamić uporno tvrdio kako hrvatski treneri nemaju pojma i da njegov Dinamo može samo stranac trenirati.

No tada se vrlo brzo odustalo od stranca, a još brže i od Tanca koji je Modre vodio nešto manje od dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zdravko je postavio svog brata Zorana na klupu Dinama, a odmah je okrenuo broj telefona Reze Fazelija, menadžera velikog Felixa Magatha.

Magath, koji je bez angažmana, prihvatio je poziv te se sastao s Mamićem u Eindhovenu, gdje je Dinamo protiv PSV-a nastavio svoj crni europski niz. Magath je skočio i do Milana Bandića, prošetao se Zagrebom, ali posao je i dalje daleko od realizacije.

Magathova cijena je poznata; 3.5 milijuna eura godišnje plaće plus četvorica igrača po njegovoj želji, a to je Dinamu, naravno, preskupo.

Stoga, sasvim je izgledno da će se Mamić okrenuti Tomislavu Ivkoviću, koji već godinu dana kuca na maksimirska vrata, a slobodno trenersko mjesto u Lokomotivi mogao bi popuniti Ante Čačić ili Krunoslav Jurčić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara