Mamić predstavio budućnost: Kapetan "modrih" kadeta potpisao za Dinamo

Mamić predstavio budućnost: Kapetan "modrih" kadeta potpisao za Dinamo

Foto: GNK Dinamo

UMJESTO skupih pojačanja, braća Mamić ove zime nastavljaju predstavljati klupsku mladost od koje bi klub trebao živjeti sljedećih godina.
 
U Plavom salonu višegodišnji ugovor s Dinamom potpisao je Borna Sosa, bočni igrač i kapetan "zlatnih" kadeta.

"Presretan sam i teško mi je uopće trenutno naći riječi kojima bih opisao osjećaje. U Dinamu sam od svoje osme godine, Dinamo je moj klub i oduševljen sam što mi je pružena ovakva prilika. Na meni je nastaviti raditi, svaki dan davati sve od sebe i kada dobijem priliku napraviti sve da je što bolje iskoristim", ispričao je u jednom dahu simpatični mladić koji će za nekoliko dana proslaviti sedamnaesti rođendan.

Borna je rođen u Zagrebu, odrastao je u Prečkom, a u Dinamo je došao s 8 godina. Za prvu momčad je već zaigrao kada je ekipa u listopadu gostovala na turniru u Vukovaru.
 

 
"Borna je tip modernog bočnog igrača, odličan u fazi obrane i napade, a o njegovim ljudskim kvalitetama dovoljno govori što nosi kapetansku traku. On je svakako budućnost našeg kluba, a nastavi li se ovako razvijati i vrlo bliska budućnost", rekao nam je voditelj Nogometne škole Dinamo Marijan Vlak.

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Borna Sosa
Datum rođenja: 21.1.1998.
Mjesto rođenja: Zagreb
Pozicija: Lijevi bočni

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara