Mamić se još nada odšteti: "Sammir je naš igrač do ljeta!"

Mamić se još nada odšteti: "Sammir je naš igrač do ljeta!"

Foto: Hina

ZDRAVO MAMIĆ o Sammiru više ne razmišlja, tvrdi kako ima važnijih problema. Dan nakon operacije debelog crijeva već je bio na nogama.

Mamić je zbog zdravstvenih problema uzeo mali predah, no odradio je samo pola posla, zeznuo ga je štrajk liječnika pa će na drugu operaciju još pričekati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bolnici mu, kaže, Sammir nije ni pao na pamet: "Pustite me na miru sa Sammirom. Nije mi on jedina briga. Gledam kako polusezonu izgurati do kraja i ostati na prvom mjestu", rekao je Večernjem listu.

"Sammira i njegovog menadžera sam već zvao na razgovor, pa se nismo sastali, pa zašto bismo sad. Sammir je igrač Dinama do ljeta, ima ugovor. Napravio je novi niz prekršaja, shvatili smo da tako ne ide dalje. Željeli smo izgurati do zime pa ga možda prodati tada, a i ovako će ostati ovdje pa ćemo vidjeti", odgovorio je Dinamov izvršni predsjednik.

Podsjećamo, Mamić je potjerao Sammira zbog "manjka emocija", a Sammir je u svojoj verziji priče rekao kako se na jednom treningu nije htio baciti u lokvu vode jer je bio bolestan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara