Sammirova strana priče: Mamić me potjerao jer se nisam htio baciti u lokvu vode

Sammirova strana priče: Mamić me potjerao jer se nisam htio baciti u lokvu vode

Foto: Guliver Images/Getty Images

SAMMIR broji posljednje dane u Zagrebu. Brazilac čeka Zdravka Mamića da se vrati s operacije kako bi se dogovorio oko otpremnine i nakon toga slobodan je potražiti novi klub. Međutim, zašto je dojučerašnji Space Shuttle i Mamićev miljenik dospio na crnu listu?

> Bivši trener sve je rekao: "Da mu nije bilo Zdravka, Sammir bi se odavno ostavio nogometa!"

Sammir je objasnio što se sve dogodilo tog kobnog dana kada ga je Zoran Mamić, uz Zdravkov blagoslov, zauvijek otpisao.

"Mamić nam je naredio da se moramo baciti u lokvu vode, a ja sam to odbio jer sam bio bolestan", rekao je Sammir za Sportske novosti, koji je opisao i incident s nepoznatom gospođom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam da se neki igrači slikaju s gospođom, a mene nije pitala za sliku. Naravno da je ne bih odbio. Međutim, netko od članova stručnog stožera je otrčao do Zorana Mamića te mu je rekao kako se ne želim slikati s navijačima", rekao je Sammir.

Kako je Mamić popušio na Sammiru: "Odbio je Zdravka i njegovih milijun eura"

Sammir je stigao u Dinamo 2007. godine za 1.2 milijuna eura odštete Atleticu Paranaenseu. Slovio je kao veliki talent, fantastičan dribler s nevjerojatnim pregledom igre, a u konačnici je ostao zabilježen kao još jedan dugotrajan i bolan promašaj Zdravka Mamića.

Kako je to izračunao Sammirov menadžer Božo Slišković, Dinamo je na Brazilca u manje od sedam godina izgubio 2 milijuna i 498 tisuća eura.

"Mamić mu je ponudio novi ugovor i plaću od milijun eura neto, ali Sammir nije želio potpisati. To je cijela istina", rekao je Slišković za SN. Treba se prisjetiti kako je Mamić prije samo nekoliko godina odbijao ponude i iznad 15 milijuna eura, a kako sada stvari stoje Brazilac će napustiti Maksimir kao slobodan igrač, odnosno Dinamo na njemu neće zaraditi niti lipe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara