Modrić: Eduardo je jako ružno postupio, nisam to očekivao od njega

Modrić: Eduardo je jako ružno postupio, nisam to očekivao od njega

Foto: Getty images

NAJBOLJI hrvatski nogometaš Luka Modrić otvoreno je progovorio o istupu Eduarda da Silve i izborniku Kovaču.

"Kritika je sastavni dio reprezentativne priče, i zaslužili su je i igrači i izbornik! Igrači, pogotovo mi iskusniji, moramo prvi preuzeti odgovornosti, a Niko Kovač je to već učinio. Svi mi griješimo, ali ono što mi smeta je diskreditiranje na osobnoj razini. To je nepravedno i zlonamjerno. Osobno vjerujem u Niku Kovača i njegovu nogometnu viziju", rekao je Modrić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlazak Eduarda? "Moram priznati da od Duda nisam očekivao ovakav istup. Bilo je i prije nezadovoljnih i razočaranih među važnim igračima, ali nitko si nije dopustio ovakav ružan istup. Njegovo je pravo biti razočaran, i iz njegova kuta gledanja mogu ga razumjeti, ali ne slažem se s načinom kako je to pokazao", istaknuo je.

"Moje je pravo biti razočaran. S tim načinom nije se obrušio samo na izbornika nego je obezvrijedio sve one i ono što čini reprezentaciju. Eduardo jest jedan od zaslužnijih velikih igrača, dao je puno, ali je puno i dobio od reprezentacije. Svi smo mi puno dobili od reprezentacije. Zato od ovakvog istupa nitko nema koristiti nego samo štete", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara