Navijači uz Medvjede: Zajedno možemo učiniti nevjerojatne stvari

Foto: Damir Krajac / Cropix

NAVIJAČI su poželjeli Medvjedima uspješnu sezonu, a priopćenje donosimo u cijelosti...

Dragi Medvjedi,
 
Ovo je nešto za vas koji ste došli u naš mali grad Zagreb. Neki od vas ste već tu duže vrijeme, neki ste tek stigli, a neki ste domaći. Nadamo se da vam se sviđa ovdje. Nadamo se da vam se svidjela podrška koju smo vam dali tijekom pripremnih utakmica koje su sve bile gostujuće. Ali kao što ste vidjeli, to nas nije spriječilo da vas dođemo podržati. Prva utakmica protiv Torpeda u Mariboru je bila posebna zbog atmosfere, a takva je bila i posljednja, protiv Graza.
 
Ali niste još ništa vidjeli! Kada iskližete na led u našem domaćem brlogu, u našoj Ledenoj, u našem i vašem Domu Sportova, tribine će biti krcate i atmosfera će biti eksplozivna! To vam obećavamo. Ono što ste do sada doživjeli je bio samo zalog ili kamata kako god želite. Sada je vrijeme za pravu stvar. Niste još čuli kako zvuči kada 6500+ navijača počnu disati, očekivati, podržavati i davati sve od sebe, kao jedan! Sigurno niste još čuli kako je kad vas podržavamo preko tribina; jedna strana viče "Medveščak", a druga odgovara sa 'Zagreb'! Znali smo nekada i preokrenuti utakmicu takvim bodrenjem. Mi ćemo vam dati dodatnu snagu i potpuno uplašiti igrače druge momčadi.
 
Zajedno možemo učiniti nevjerojatne stvari. Naš bivši heroj Jim Allison vam je dao najbolji savjet - igrajte sa srcem! Dajte sve od sebe! To je sve što tražimo od vas. Mi ćemo dati sve od sebe, vi dajte vaše. Ako je to dovoljno za pobjedu, odlično, ako ne, onda ćemo pokazati poštovanja prema boljoj momčadi i potruditi se više idući put. Znamo da ste igrali u većim i boljim brlozima, ali vam obećavamo da ni jedan od njih nije imao ni blizu pozitivne energije i podrške koliko vas očekuje u Ledenoj. Ovo je naš dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Sada imamo samo jedan problem: dočekati petak. Prošlo je previše vremena bez hokeja; želimo vam se svima zahvaliti što ste odlučili doći u Zagreb. Neće vam biti žao. Sada, idite i zaigrajte malo hokeja. Počinjemo protiv velikog CSKA-a. Imamo nešto povijesti sa Rusima, znate? Prije je to bilo najviše u košarci, a jedan od najboljih trenera kojih smo ikad imali je imao jednostavan savjet kako se nositi s njima: ''Moramo ih pobijediti svaki put kad igramo protiv njih! Nije važno ako je to službena ili pripremna tekma, najbolje ih je pobijediti svaki put!''
 
Počnimo odmah u petak. Naći ćete nas na našim mjestima, a vjerojatno će nas puno biti okupljenih i vani gdje ćemo gledati utakmicu na velikom ekranu. Dajte nam nešto da ponesemo doma: ponos znajući da podržavamo momčad koja igra sa srcem i daje sve od sebe svaki put kad iskliže na led!
 
Vidimo se!
 
P. S. Nestrpljivo čekamo da sve počne...
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara