Nebeski letač Ronaldo: Protiv Uniteda bacio rukavicu Felixu Baumgartneru!

Nebeski letač Ronaldo: Protiv Uniteda bacio rukavicu Felixu Baumgartneru!

Screnhsot: Marca

CRISTIANO RONALDO osim arogancije ima samo jednu manu: Rodio se u eri Lea Messija, pa sva njegova postignuća nužno za sobom povlače "ma odličan je, ali Messi..."

Međutim, na prvoj utakmici osmine finala LP, protiv svog bivšeg Uniteda, u trenutku kada se lansirao u zrak na centaršut Di Marie, nadvisio je ne samo Messija, nego i nebeske letače iz NBA, ali i poneki avion u brišućem letu.

Kada je poletio prema svodu stadiona Santiago Bernabeua i "par kilometara" ispod sebe ostavio Patricea Evru, koji mu je svake tisućinke bivao sve sićušniji, njegova sila bila je 50 puta veća od njegove mase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viši od stative, 78 centimetara iznad zemlje, trznuo je glavom i zatresao mrežu. Sjajan gol, ali još je impresivnije, kako se zadržao u zraku?

Znanstveno objašnjenje pružili su na sveučilištu Chichester, gdje je Ronaldo prije dvije godine obavio testiranje, na kojem je skočio 78 cenitimetara, čak sedam "centi" više od prosječnog NBA košarkaša!

Tajna je, objasnili su na Sveučilištu, u tome što Ronaldo prilikom skoka savije koljena i noge postavi iza stražnjice, što mu tijekom skoka privremeno podigne središte za gravitaciju.

Kako bilo, njegovo stajanje u zraku inspiriralo je čitatelje Marce na niz montaža kojima veličaju letećeg Ronalda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara