Oglasio se Mirko: Žao mi je Bonjaskog, ali i sam priznaje da mu je pobjeda poklonjena!

Foto: Hina 

MIRKO FILIPOVIĆ nije se sinoć nakon poraza pojavio na press konferenciji u Areni. Njegov menadžer i organizator Orsat Zovko slegnuo je ramenima.

> Suci razljutili Arenu, borci iznenađeni: "Za nas je Mirko pobjednik"

> Holyfield oduševljen nokautima u Areni: "Ovim sportom se ne bih bavio"

> Ovako se ne oprašta od šampiona: Prvi pogledajte kako je Arena rasplakala Bonjaskog

> Spektakl u Areni završio porazom Cro Copa: Bonjasky izviždan i uplakan otišao u mirovinu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mirko i njegov tim smatraju da su nepravedno poraženi. Emocije su visoke", pokušao je opravdati svog borca.

Nije se Mirko vratio niti u ring, pogledati oproštaj Bonjaskog, jednog od velikih ambasadora kick boxinga. Kao što smo očekivali, kada se glava ohladila, Mirko Filipović obratio se javnosti preko Facebooka. Tvrdi da je očekivao ekstra rundu u kojoj se Bonjaski ne bi dobro proveo. Žao mu je zbog zvižduka, ali razumije publiku koja je očekivala pobjedu Mirka na njegovom terenu. Ipak, ima i drugačijih stajališta, prema kojima je Mirku pripala tek treća runda.

"POZDRAV svima! Zahvaljujem se svima na porukama podrške i prije i poslije borbe. Vjerujem da ste si vidjeli što se dogodilo i kako je sve ispalo na kraju. Smatram da nisam zaslužio ovakvo suđenje u svome gradu ali što je tu je. Žao mi je i Bonjaskog da budem iskren, sinoć se nakon borbe i rasplakao i rekao da mu je pobjeda možda i poklonjena ali da nije zaslužio takvo zviždanje nakon svoje oproštajne borbe i jedne veličanstvene karijere.

Mislim da su ljudi više zviždali odluci sudaca nego njemu ali što je tu je. Neću se sad zamarati i nervirati oko odluke sudaca ali mislim da je u najgorem slučaju trebala biti ekstra runda, kako to i pravila predviđaju u kojoj se Remi nebi dobro proveo jer je u trećoj bio na izmaku snage. Ali dobro, danas je novi dan i to je iza mene, a za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati. Sama priredba je bila spektal i borbe su bile zaista sjajne i vjerujem da je publika uživala. Pozdrav!", napisao je Mirko. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara