Ovo biće drugima govori da su "mafija", "našmrkani" i "spodoba"?!

Ovo biće drugima govori da su "mafija", "našmrkani" i "spodoba"?!

Screenshot: Youtube, HTV

S OBZIROM da je nekadašnji zagrebački i hrvatski, a danas Mamićev Dinamo, s obiteljskog dvora protjerao novinarku i novinara Indexa, jedini način na koji maksimirskom voždu mogu odgovoriti na novu uvredu na moj račun je putem ovog portala, ali neću duljiti.

Razočaran što ga HTV više ne zove u emisije i za komentare, pitam se zašto, dok mene zovu, posvetio mi je dio svog najnovijeg monologa:

"Ne zovete me u emisije jer vas uvijek pobijem. Zovete spodobu koja meni piše da umuknem. On meni da govori da ja umuknem!? Pa to ni roditelji svojoj djeci ne govore! E njega zovete i njega se ne sramite! I takve spodobe iskaču iz pašteta"

Dakle, nakon što me već nazvao "pripadnikom mafije", navijače reprezentacije "našmrkanim kretenima", sada sam opet ja na vrhu njegovog poganog jezika kao "spodoba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svih ljudi ne samo u ovoj jadnoj paradržavici, nego u cijelom svijetu, da biće zvano Zdravko Mamić uzima za pravo nekome govoriti da je "mafijaš", "našmrkan" i "spodoba"?!

Naravno, svaki put kada mu je obiteljski biznis ugrožen, bilo neuspjesima reprezentacije, Hajdukovim boravkom na prvom mjestu ili inspekcijskim nalazima, Zdravko pred hrpom kamera i mikrofona postaje Nezdravko.

To će neometano i biti, sve dok je Indexu zabranjen pristup novinarskoj dvorani Maksimira, punoj zapisničara koji svaki put kad on započne monolog - umuknu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara