Pogledajte kako je riječki junak Benko branio Armadu od policije!

Foto: Screenshot
Video: Armada Rijeka

 NEREDI na Kantridi razburkali su strasti u hrvatskom nogometu, posebno među navijačima, koji i treći dan vode verbalni rat na relaciji Rijeka - Split. Traži se tko je bacio prvi kamen (ili baklju), a MUP, MZOS i HNS najavljuju nove mjere protiv huligana. 

> Marco van Benko: Golgeter kakvog Rijeka nije imala desetljećima

Scene sa tribina bile su jezive. Tradicionalne bakljade otišle su u krivom smjeru, Torcida i Armada počele su se gađati čime god su mogli, dok na tribine nije uletjela policija i počela tjerati sve pred sobom, a među onima koji su divljali nastradali su i tzv. obični navijači, žene i djeca. Krivnju bi trebao snositi organizator utakmice, kao i policija, zbog loših reakcija i pripreme utakmice, na koju je unešen cijeli arsenal pirotehnike, dok je među dvije navijačke skupine ostavljena tampon zona od desetak metara.

Armada je objavila novu snimku s utakmice, koja pokazuje kako Leon Benko, Rijekin junak i strijelac protiv Hajduka za 1:0, pokušava zaustaviti policiju koja je krenula u obračun s navijačima. Benko je uz pomoć Tomečaka pokušao smiriti tribine, ali policija ih je potjerala u svlačionu. 

Benko, Brezovec, Knežević i Močinić u policiji zbog pokušaja oslobađanja navijača!

Za svoj potez, kao i fantastičan pogodak, zaradio je ovacije s ostalih tribina, a Benko i trojica njegovih suigrača zbog toga su morala u policiju!

Josip Brezovec, Leon Benko, Dario Knežević i Ivan Močinić terete se da su sprječavali službene osobe u obavljanuju svojih dužnosti jer su verbalno pokušali utjecati na oslobađanje jednog navijača, koji je u teren utrčao po dres, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

> Jovanović objavio rat huliganima: Za vas imamo mjesto u zatvoru, a ne na stadionu!

> Tko je kriv za jezive scene s Kantride: Policija sa psima upala među navijače s djecom!

> "Nigdje više mržnje nismo doživjeli nego u Rijeci"

> Epilog navijačkog divljanja u Rijeci: Jedan policajac teže ozlijeđen!

> Maloča pogođen kovanicom u čelo, Nižić dobio bocom u glavu: Policija spašavala igrače i vodstvo Hajduka

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara