Pogledajte poruku Igora Tudora: Derbi neće odlučiti prvaka!

Foto: Hajduk.hr 

IGOR TUDOR najavio je nedjeljni derbi Dinama i Hajduka (15.00 sati) na jutrošnjoj press konferenciji prije puta za Zagreb. Hajduk u metropoli ostaje do srijede, kada protiv Dinama igra i Kup utakmicu.

Tudor je jutros na Poljudu bio vrlo direktan. Poručio je da je aktualni prvak favorit, ali da se Hajduk, koji za Dinamom zaostaje bod uz utakmicu više, neće braniti.

"Dinamo je favorit, ali mi idemo gore samo sa jednim ciljem a to je odigrati jednu pravu, dobru utakmicu, napadačku i otvorenu. Rezultat ne ovisi samo o jednom već više faktora, to je protivnik, sreća, momenat. Na nama je sutra samo jedno - da budemo pravi, rekao je Tudor.

"Povijest dvoboja nema veze sa sutrašnjom utakmicom"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka smatra da povijest derbija nema nikakve veze sa sutrašnjom utakmicom.

"Povijest dvoboja apsolutno nema veze sa sutrašnjom utakmicom jer je svaka utakmica priča za sebe. Da igraš sa istim momčadima na istom stadionu dva dana zaredom, to bi bile različite utakmice."

Tudor poručuje i da derbi neće odrediti prvaka.

"Nijedna utakmica, pa tako ni ova, ne može odrediti sezonu jer se ona sastoji od 36 kola plus Kup, plus Europa. Mene sa,p zanima da budemo pravi, a rezultat će doći ili neće doći", rekao je Tudor i za kraj dodao:

"Sigurno je kako nismo slučajno bod ispred Rijeke i odmah iza Dinama."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara