Pomirili se Mamić i Bandić?

Pomirili se Mamić i Bandić?

Foto: Cropix

U OVOJ zemlji je sve moguće. Dokaz tome je i pomirenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića. Do unazad nekoliko dana trajao je mali medijski rat i prepucavanje...

Prvi je 13. studenog rafalno ispalio šef Dinama.

"Još jedanput pokazuje da ničime ne opravdava to što je počasni predsjednik Dinama. Nikada on nije bio Mamićev saveznik, samo je amić bio njegov saveznik. Ništa on u životu pobogu nije napravio za Dinamo, osim što je uvijek s njim tehnicirao i balansirao ili kako on to voli reći u privatnom žargonu, pusti mene da ja to malo razgiram. Ti frajeri se svi sudaraju, a on se i dalje razigrava", rekao je Mamić.
 
Vrlo brzo replicirao je gradonačelnik Zagreba: "To govori Mamić i ne treba na to trošiti riječi, nekad ljude treba pustiti da govore. Ne želim polemizirati s Mamićem, mislim da je ovo malo što sam rekao, za pametne dovoljno. I, mislim da će i Mamić to shvatiti", istaknuo je Bandić.
 
"Nemamo mi nikakvih problema"

Od tih prepucavanja prošlo je više od dva tjedna, a novih "ratova" nema.

U tom međuvremenu, navodno je prijateljstvo obnovljeno. "Ne zamjeram ništa i sve u najboljem redu", poručio je počasni predsjednik Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema, ma kakvi. Sve je u redu. Nemamo mi nikakvih problema. On je malo impulzivan i on to radi na svoj način i ja to ne zamjeram. Ali, poruka je njemu uvijek i svim ljudima koji se bave sportom da govore više jezikom sporta, a manje politike i onda će sve biti u redu", naglasio je Bandić.

"Ćiro nije za staro željezo"
 
Nakon Mamića, gradonačelnik je s velikim oduševljenjem pričao o treneru Zagreba, Ćiri Blaževiću.

"Ćiro je pozitivno čudo. Gdjegod Ćiro dolazi, ne da trava ne raste, nego tu ništa nije isto. Prema tome, ta sinergija povratka Ćire ima dvije poruke, jedna je da on sam sebe potvrdi, da Ćiro ima ogromnu energiju, iako mi skoro može biti otac. Plus toga, mi smo prijatelji. Ćiro zna puno o nogometu. Ovi se drugi tek trebaju dokazati. Želim mu puno uspjeha i ne želim pomisliti da bi Zagreb ispao iz lige. I želim vjerovati u ono što je i Ćiro rekao za gospodina Mamića, da i on to želi kao i ja i Ćiro, da Zagreb ipak ostane u ligi", rekao je zagrebački gradonačelnik te dodao:
 
"Trener svih trenera i najstariji trener u Europi nije za staro željezo".

"Kruno je veliki šljaker"

"Nemojte smetnuti s uma da je on bio juniorski prvak bivše zemlje u skijanju, znači sportaš. Ima i taj sportski kod, ima tricker koji mu savršeno radi i Bog mu je podario još u godina kojima je, zdravlje. Ćiro nije za staro željezo, iako to mnogi misle. Dokazat će to i u Zagrebu. Dinamo će biti prvak, a Zagreb će ostati u ligi, i to je imperativ i moj i želja", poručio je Bandić.
 
Dotaknuo se i Ćirinog "sina", novog trenera Dinama, Krune Jurčića.

"Kruno je inače moj prijatelj. Dobar dečko, veliki šljaker, radnik, ali moram reći sljedeće. Želim mu da dobro vodi moj klub, čiji sam počasni predsjednik. To je nacionalni simbol ove zemlje i drago mi je da što dulje vodi taj klub i sa što boljim rezultatima, a vrijeme će sve pokazati", istaknuo je Bandić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara