Šprajcer odgovorio Štimcu: "Kurve o poštenju"

Šprajcer odgovorio Štimcu: "Kurve o poštenju"

Foto: Hina

IGOR ŠTIMAC nije dugo trebao čekati odgovor iz Pule nakon posljednjeg javnog obračuna s Istrom 1961, koju je prozvao zbog pomoći sudaca, ali i Zdravka Mamića, u njenoj borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

> Štimac: Istra je Mamićeva prćija, zar da se spuštam na razinu Šprajcera!?

Nakon što je trener Istre 1961 Igor Pamić jasno rekao kako je Zadar uz pomoć sudačkih ogleda došao do deset bodova, trener Zadra Igor Štimac napustio je pressicu, a onda preko medija progovorio o sumnjivim utakmicama i još sumnjivijim osobama koje vode pulski klub. Istru je nazvao i Mamićevom prćijom, a ubrzo mu je odgovorio direktor Istre Neven Šprajcer, koji je nepravomoćno osuđen zbog podmićivanja čelnika sudačke organizacije u aferi "pošteno suđenje" zajedno sa Željkom Širićem i Stjepanom Djedovićem. Osim toga, Šprajcer je optužen i za financijske malverzacije u danas propalom NK Karlovac, ali i dalje je član HNS-ove Skupštine te predsjednik karlovačkog županijskog saveza koji uživa i podršku Davora Šukera i Damira Vrbanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Štimac je naveo i slučaj Dejana Radonjića kao primjer kako Zdravko Mamić financijski i igrački pomaže istarski klub, koji je samo nelegalnim prekrajanjem lige (slučaj Gorica) ostao prvoligaš.

"Mislio sam da je Igor Štimac ipak malo bolji stručnjak nego što je, pa taj Dejan Radonjić je do sada postigao 16 golova, a koliko znam Dinamo je za njega već dobio nekoliko ponuda iz inozemstva", rekao je Šprajcer za Regional Express.

"Nije mi jasno zašto Štimac nije o tome govorio dok je bio izbornik, mogao je sve ovo tada ustvrditi, da je tada govorio o tome više bih ga respektirao. Ima naime jedna poslovica koja kaže: Nije bitno što netko kaže, nego tko to kaže. A ima i ona čuvena - kurve o poštenju, vojska o skraćenju", rekao je Šprajcer.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara