Štimac: Idem dalje s istim planom, iako mnogi ne žele da uspijemo!

Foto: HNS 

IGOR ŠTIMAC nakon pobjede u egzibiciji u Južnoj Koreji (2:1) morao je najprije uperiti prstom u kritičare.

"Uh, bilo je teško doći ovdje. Otišli smo u mučnoj atmosferi... Što da vam kažem, bilo je konačno gušt igrati pred divnom publikom. Presretni smo zbog toga. Pokazali smo karakter s rezervnom ekipom protiv jako organizirane i disciplinirane ekipe koja je zapravo igrala natjecateljsku utakmicu", kaže Štimac.

"Dobra je bila utakmica i za publiku, iako je bila prijateljska izgledalo je kao da se igra za bodove. Igrači su dali 100 posto od sebe, moglo se vidjeti mnoštvo dobrih poteza, udaraca i tri lijepa gola. Hrvatska je bila za nijansu bolja, posebno u realizaciji".

"Južna Koreja izgleda vrlo kvalitetno na svim dijelovima terena, ima brzinu, tehniku i kombinacije. Svi rade ono što moraju, jedino im nedostaje preciznosti. U današnjem nogometu nema prostora za promašaje, pred golom treba zabiti"

Južna Koreja je već izborila SP. Štimca teška borba tek čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzvratili smo na najbolji mogući način, u novom sustavu, s velikim brojem novih igrača"

Želio je istaknuti: "Nastavljam dalje, s istom onom idejom s početka, uvjeren u naš dobar rad. Rezultati tog rada dobro će se vidjeti kada na kraju podvučemo crtu, bez obzira što neki žele kreirati atmosferu da do toga ne dođe"

Vida je zabio prvijenac, igrali su Bubnjić i Pivarić, Benko je asistirao...

"Ti igrači me intrigiraju već duže vrijeme. Znate, ja stojim pri tome da ću u svlačionici stvoriti natjecanje koje neće dozvoliti nikome da se opusti, bez obzira na broj nastupa"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara