Sunčano u Splitu: Za sjever vraćeno samo 30-ak ulaznica

Sunčano u Splitu: Za sjever vraćeno samo 30-ak ulaznica

Foto: Cropix

U UTORAK do 16 sati navijači su Hajduku vratili oko 800 ulaznica s odgođenog nedjeljnog derbija. Najmanje ulaznica vraćeno je za sjevernu tribinu, samo 30-ak.

Navijači, koji ne mogu gledati večerašnji hrvatski El Clasico, mogu dobiti povrat novca ili ulaznice zamijeniti za ulaznice za polufinale ili eventualno finale Kupa ako ga izbori splitski klub.

Mišo Krstičević, trener Hajduka, uvjeren je kako će Poljud opet biti pun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznavajući naše navijače vjerujem da će doći u velikom broju. Svi me zovu za ulaznice, kupio sam puno ulaznica za svoje prijatelje. Vjerujem da će doći još više navijača nego u nedjelju."

Hajduk i Dinamo 62. derbi u HNL-u igraju od 19 sati. Vremenska prognoza kaže da će u Splitu za vrijeme utakmici temperatura biti oko 10 stupnjeva celziusa. Oborina ne bi trebalo biti, a travnjak je još od utorka u odličnom stanju.

 

Obavijest policije za Bad Blue Boyse:
 
"Policijski službenici PU splitsko-dalmatinske vršiti će prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača na izlazu s autoceste A1 – naplatna postaja Dugopolje. U tu svrhu, kod naplatne postaje Dugopolje, vršiti će se posebna regulacija prometa. Svim navijačima GNK Dinamo, koji će organizirano ili neorganizirano putovati prema Splitu na utakmicu, savjetujemo da u dolasku koriste cestu A1. Ukoliko gostujući navijači za dolazak budu koristili druge cestovne pravce, savjetujemo da u dolasku pravovremeno pristupe na spomenutu lokaciju.
 
Sve organizirane skupine navijača koje u dolasku budu pod policijskom pratnjom, biti će upućene izravno na stadion Poljud. Za sve ostale gostujuće navijače koji budu putovali neorganizirano, osobnim ili kombi vozilima, osiguran je parking kod naplatne postaje Dugopolje, pod policijskim nadzorom, odakle je organiziran prijevoz autobusima do stadiona «Poljud» i natrag.
 
Gostujućim navijačima napominjemo da je naplatna postaja Dugopolje na autocesti A1  udaljena 15 km od stadiona, pa je preporučeno vrijeme dolaska od 15.30 do 17.00 sati, što je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojem se posjetiteljima može osigurati pravovremeni dolazak do stadiona."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara