Sušić nakon pobjede progovorio o problemima: "Fali nam visokih igrača"

Foto: Hina

NAKON sjajne pobjede Bosne i Hercegovine nad Obalom bjelokosti 2:1 Safet Sušić sa zadovoljstvom je čestitao svojim igračima položen prvi ispit pred početak Svjetskog prvenstva.

> Sušićev "zmaj" Džeko s dva gola srušio Drogbine "slonove"

> Afera viza: Sušić prekrižio Zukanovića nakon napad na savez!


Edin Džeko zabio je dva gola, ali atmosferu su narušile ozljede pojedinih igrača.

"Čestitao bih svojim igračima, mislim da je ova pobjeda zaslužena. A Džeko je samo nastavio formu iz kluba ove sezone", rekao je Pape.

Zbog ozljeda su Begović, Kolašinac, Vranješ i Spahić morali napustiti teren, ali Sušić kaže da njihove povrede nisu ozbiljne.

"Uvjeren sam da bi svi oni nastavili igrati da je ovo utakmica Svjetskog prvenstva, ali nismo htjeli riskirati. Bit će spremni za sljedeću utakmicu", dodao je Sušić.
 
"Bili smo angažirani svih 90 minuta. Našoj ekipi večeras je falilo visokih igrača. O tome moramo povesti računa. Bilo je puno prekida, tako smo i primili gol".

Sušić izbacio Pandžu i Zukanovića jer su se žalili

Sušić se osvrnuo i na posljednje sukobe unutar saveza, točnije s igračima koji su otpali zbog predugog jezika.

"Pandža je dao nekorektne izjave, a ja sam naložio Savezu da ga suspendira jer nema pravo reći to što je rekao. Zna da sam ga zvao i kad je bio bez kluba. Jedini razlog što nije pozvan je što u ovom trenutku imamo Kolašinca, Bičakčića, Šunjića", rekao je Sušić.

Okrenuo se i slučaju Ervina Zukanovića: "Napravio je veliku grešku, jer znam koliko su ljudi iz Saveza inzistirali da dobije vizu, ne znam zašto je prebacio svu odgovornosti na Savez. Povrijedio je sve nas i nakon toga da nisam htio zvati", zaključio je Sušić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara