Tudor: Odlazim ponosan!

Tudor: Odlazim ponosan!

Montaža: Index, Getty Images

IGOR TUDOR obratio se javnosti priopćenjem dva dana nakon što je iznenada podnio ostavku na mjesto trenera Hajduka.

Nakon gotovo dvije godine na klupi prve momčadi, odlazi s jednim osvojenim Kupom, a time je nadmašio svoje igračke uspjehe s Hajdukom (slika).

> Hajduk bez trenera: Tudor dao ostavku tri dana prije nastavka prvenstva!

> Vukas privremeno rješenje, Reja blizu povratka na Poljud

> Hajduk se oglasio priopćenjem: Hvala Tudoru, od igrača očekujemo da pokažu karakter

> Brbić o odlasku Tudora: Zašto svi pišete kao da je u Hajduku ratno stanje?!

"Zahvaljujem Klubu što mi je pružio priliku proživjeti dvije nezaboravne godine na mjestu trenera momčadi za koju navijam i koju volim od rođenja. Sigurno je u tom razdoblju bilo puno lijepih ali i teških trenutaka, međutim uvijek će duboko u meni ostati urezano osvajanje Hrvatskog kupa na Maksimiru, nezaboravne proslave pobjedničkih zgoditaka (posebno onog u Kranjčevićevoj), prošlosezonska euforija naših dobrih igara, nažalost utišana ne našom krivnjom, golema podrška i simbioza s navijačima koju smo svi osjećali. Odlazim ponosan na svoj rad, svjestan da uvijek može biti bolje, ali dobiti priznanje u ovome gradu, makar samo i u jednom razdoblju, vrijednost toga znaju samo oni koji su odrasli i žive u ovoj sredini.

Ovim putem zahvaljujem svima koji su mi poslali poruke podrške, posebno hvala svima koji su radili sa mnom u proteklom razdoblju, a najveća hvala mojim igračima. Zajedničko pismo podrške i sve ono što je u njemu napisano, a kojeg su mi igrači uputili nakon što sam podnio ostavku, najveća je istina i svojevrsna satisfakcija i potvrda svega onoga što sam želio biti kao trener i čovjek, i jedino meni bitno u cijeloj ovoj priči. A vrijeme će, kao i uvijek, pokazati sve.

Nisam više trener Hajduka, ali ostajem njegov veliki navijač. Svojem nasljedniku, igračima i Klubu želim puno sreće u budućem radu", poručio je Tudor.

> Njihov Hajduk: Trener koji je zaboravio svoje limite i nesposobna uprava kojoj je strategija rasprodaja

> Pomozite Brbiću i odaberite novog trenera Hajduka

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara