U svom stilu: Balić odigrao utakmicu sezone!

U svom stilu: Balić odigrao utakmicu sezone!

Foto: Cropix / D: Sopta

IVANO  BALIĆ odigrao je protiv Ademar Leona sinoć najbolju utakmicu ove sezone. Asistencijama i izborenim sedmercem u posljednjim momentima donio je prevagu Atleticu u važnoj gostujućoj utakmici i odlepšrao s terena. Atletic je slavio 29:28, Balić je podijelio šest asistencija i zabio dva pogotka. Bila je to vrlo izjednačena utakmica, kakva i priliči derbiju. Dva pogotka zabio je i Jakov Gojun.

U isto vrijeme, izornik Goluža gostovao je na Dnevniku 3 i poručio: popis za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine je konačan. Balića večeras nije gledao.

Komunicirali smo prije ovoga

Izbornik je želio objasniti kako je došlo do greške u proceduri uslijed bjesomučne potrage za Balićevim brojem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je žao što je uopće došlo do ove situacije, jer procedura je prije svakog turnira da osobno zovem igrače. Balić se jednostavno nije javio. Ja sam morao zaključiti popis, nema više prekrajanja i dodavanaja imena"

"Mi smo prije svega ovoga komunicirali. Ovo je bila njegova odluka"

Koga nema, bez njega se može

Goluža kaže da između njega i Balića nikada nije bilo problema.

"Nikada nisam imao problema nijedan osoban problem, ja sam sa svima u dobrim odnosima. Ja sam profesionalac i isto to tražim od svojih igrača. Uvijek ću birati najbolje igače u datom trenutku. Ti će igrači uvijek imati moju podršku. Koga nema, bez njega se može i mora"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara