DINAMO U PORTUGALU

Bacač kugle i mlade nogometašice Benfici važniji od Dinama

Bacač kugle i mlade nogometašice Benfici važniji od Dinama
Foto: EPA. screenshot Twitter

OSAM sati prije utakmice s Dinamom službeni profil Benfice na Twitteru i dalje ne ostavlja dojam važnog događaja na Luzu.

Štoviše, do 13 sati Benfica je na tu društvenu mrežu stavila samo tri objave, od kojih su dvije posvećene njihovim mladim nogometašicama, a jedna bacaču kugle.

Benfica je, dakako, veliko sportsko društvo pa je i za očekivati da objavljuju tvitove koji nemaju veze s njihovom udarnom djelatnošću, a to je ipak muški seniorski nogomet. 

Međutim, prva objava stigla je oko 10 sati, kad su čestitali rođendan Tsanku Arnaudovu, portugalskom bacaču kugle bugarskog podrijetla, koji je 2016. osvojio broncu na Europskom prvenstvu. Danas je napunio 27 godina.

Druge dvije čestitke upućene su njihovim mladim nogometašicama. Andreia Faria, Beatriz Cameirão, Daniela Santos, Diva Meira i Inês Queiroga dobile su poziv na pripreme portugalske U-19 reprezentacije, a Benfica se pohvalila kako je baš ona najzastupljenija u toj konkretnoj selekciji.

U 13 sati Benfica je najavila utakmicu svoje U-23 momčadi protiv Sportinga.

Posljednja objava vezana za Dinamo bila je sinoć oko ponoći s linkom na kladionicu i poziv navijačima da stave novac na pobjedu Benfice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara