DINAMO

Bandić: "Meni je Zagreb dao sve, ja ću njemu novi stadion"

Bandić: "Meni je Zagreb dao sve, ja ću njemu novi stadion"
Foto: GNK Dinamo

TJEDAN dana prije velike utakmice s Atalantom u 1. kolu Lige prvaka, Dinamova delegacija na čelu s predsjednikom Barišićem i trenerom Nenadom Bjelicom bila je na prijemu kod zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Glavna tema bio je stadion, koji bi se prema posljednjim informacijama trebao graditi na mjestu današnjeg Maksimira.

"Napravit ćemo najljepši nogometni stadion u Hrvatskoj jer Dinamo to zaslužuje. A kada ja nešto kažem, to je više od potpisa. Onako kako Dinamo isprojektira, mi ćemo tako napraviti. Bit će to poklon vama, navijačima, Zagrebu i Hrvatskoj. Meni je Zagreb dao sve, a ja mu nisam vratio niti pola i zato ćemo vratiti s Dinamovim stadionom", rekao je Bandić, a onda u svojem stilu komentirao i skupinu Lige prvaka:

"Dinamo je Zagreb i Hrvatska. Ušli ste u ligu najboljih i zaslužili ste najbolje. Veseli me prva utakmica Lige prvaka s Atalantom, pa dalje Shakhtar i Manchester City. Želim vam reći da nije sramota izgubiti, sramota je biti poražen. Igrajte svoju igru, budite prepoznatljivi kao do sada, pa makar nekad izgubili. Ali ne smijete biti poraženi i ne smijete uprljati grb koji časno nosite, zaštitni znak Zagreba i Hrvatske. To je simbol hrvatskog identiteta, klub je zagrebačka i hrvatska svetinja."

Ulaznice za utakmicu Dinama i Atalante kreću u pretprodaju u četvrtak 12. rujna u 11 sati. Bit će otvorene sve tribine maksimirskog stadiona, a cijene su:

Tribina sjever dolje 120 kn

Tribina sjever gore 120 kn

Tribina istok 200 kn

Tribina zapad gore 200 kn

Tribina zapad dolje 300 kn

Cijene ulaznica, ako ih bude, na dan utakmica su nešto više:

Tribina sjever dolje 150 kn

Tribina sjever gore 150 kn

Tribina istok 250 kn

Tribina zapad gore 250 kn

Tribina zapad dolje 400 kn

Vlasnici Gold godišnjih ulaznica s njima mogu ući na stadion, a vlasnici Blue godišnjih ulaznica imali su pravo prvokupa tijekom srijede.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara