Bilić objasnio Englezima kako je Hrvatska izborila finale: "Nisam objektivan, ali..."

Bilić objasnio Englezima kako je Hrvatska izborila finale: "Nisam objektivan, ali..."
Screenshot (ITV)

SLAVEN BILIĆ polufinale između Hrvatske i Engleske nije pratio iz studija ITV-ja, britanske televizije za koju radi kao stručni komentator tijekom Svjetskog prvenstva.

Bivši hrvatski izbornik poručio je Britancima da će susret pratiti sa stadiona kako bi mogao navijati za Hrvatsku. Nakon utakmice javio se s travnjaka.

"Mi smo vjerojatno najmanja država koja igra finale Svjetskog prvenstva u posljednjih 50 godina", ponosan je Bilić.

"To je dobro za sve male države... Ako sanjate, ako imate karakter, ako naporno radite, onda su snovi mogući", objasnio je Bilić kako je Hrvatska izborila finale Svjetskog prvenstva.

Osvrnuo se na utakmicu.

"Englezi su zaista odigrali vrhunsko prvo poluvrijeme, pa nisu pogriješili niti jedno dodavanje! Bili su pozitivni i opasni. U drugom poluvremenu vi ste se nadali da ćemo se mi umoriti, a mi smo preokrenuli utakmicu. Uzeli smo vam loptu, sakrili smo je. Engleski napadači su u prvom poluvremenu dobili svaki duel, a u drugom nisu vidjeli loptu", rekao je Bilić pa zaključio.

"Nisam objektivan, ali izdominirali smo vas."

Ovako Hrvati slave finale: "Englezi su bili previše bahati" Mourinho nahvalio Hrvatsku Pogledajte ludo slavlje u Hrvatskoj Vrsaljkova luda poruka iz svlačionice

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara