Bjegunac Mamić: Ponosan sam na sve nas

Bjegunac Mamić: Ponosan sam na sve nas
Foto: Igor Kralj / Pixsell, Montaža: Index

ZDRAVKO MAMIĆ, bjegunac nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zato što je Dinamo oštetio za 116, a državu Hrvatsku za 12 milijuna kuna, povodom povijesnog uspjeha Dinama javio se iz svog utočišta u BiH. 

Gospodar Dinama, koji i u bijegu vuče ključne poteze u prvaku Hrvatske, na Facebooku je izrazio neopisivi ponos zbog Dinamovog proljeća u Europi, pri čemu je dio zasluga za postignuće pripisao i samom sebi:

"Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima - hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara