Bliski susreti prve vrste: Ronaldo nabasao na tri hermafrodita

TROJKA dvospolnih prostitutki, koja se krajem prošlog tjedna družila s Ronaldom i sudjelovala u skandalu, povukla je svoje ranije iskaze i zanijekala da je sa čuvenim nogometašem bilo seksa i droge.

"Baš su priznale da su dosad o svemu lagale", rekao je komesar Carlos Augusto Nogueira brazilskom tisku.

"Kažu da su sve izmislile, jer nisu uspjele od Ronalda izvući novac", nastavio je Nogueira, koji nagađa da bi predvodnica prostitutki Andreia Albertino mogla biti optužena za krađu i prijetnje.

Ronaldo je u noći na 30. travnja bio u potrazi za seksom s prostitutkama, ali je nabasao na tri hermafrodita, to jest osobe s mješovitim spolnim značajkama, kakve su u mnogim zemljama na visokoj cijeni kod određene klijentele.

Brazilski Fenomen ipak ne pripada toj klijenteli te je, uočivši "nepravilnosti" u spolnim organima dotičnih odustao od posla, na što su se dotične naljutile i tražile ga odštetu u zamjenu za šutnju. Budući da im nije ponudio dovoljno, Andreia ga je lažno prijavila policiji da je od nje naručio nabavku droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad se, izgleda, pokajala, kao i kolegice.

"Čini se da im je iskreno žao. Rekle su da su tražile novac da bi mogle napustiti prostituciju", dodao je Nogueira.

Ronaldo je najavio da neće sudski goniti tri prostitutke te da mu je prioritet ponovno zadobiti privrženost djevojke Marije, koja ga je napustila čuvši za njegova noćna švrljanja.

V.B.
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara