Brleković: Pakt Mamića i Štimca bio bi protuprirodni blud

Brleković: Pakt Mamića i Štimca bio bi protuprirodni blud

Foto: Cropix / Drago Sopt, Damjan Tadić 

BIVŠI potpredsjednik HNS-a koji je smjenu Slavena Bilića pogurao na dnevni red još nakon Turske iznenađen je najavom da će njegov dojučerašnji saveznik Igor Štimac popustiti pred slatkim riječima Zdravka Mamića.

"Smatram da bi prihvaćanje izborničke funkcije od strane Igora Štimca i njegov pakt sa Zdravkom Mamićem bio protuprirodni blud ravan veleizdaju ljudi koji su omogućili da bude kandidat za HNS-a", privoljeli smo na komentar Ivana Brlekovića, čovjeka koji je Štimcu preko saveza zagrebačke županije Štimcu skupio presudnu podršku u izbornoj kampanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nijedan čovjek zdravog razuma i sa imalo poštenja u sebi ne bi prihvatio takvo ukidanje kazne koja nam je izrečena, a koju bi eventualno Igor dogovorio s Mamićem", podsjeća Brleković da je aktualni kandidat za Bilićevog izbornika zapravo član kažnjeničke bojne, pod suspenzijom HNS-a.

"Zapravo niti ne vjerujem u te bedastoće iako sam zgrožen odlascima Kulušića i Soldatića na sjednice IO-a i na putovanja s reprezentacijom. To drugim riječima znači da nas nije porazila protivnička strana nego izdajnici u vlastitim redovima", poručuje predstavnicima Istre i Šibenika koji su odlučili sudjelovati u radu Markovićeve vlade.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara