Dalić: Brutalno lažu i koriste moju popularnost

Dalić: Brutalno lažu i koriste moju popularnost
Foto: Hina

ZLATKO DALIĆ tvrdi kako je ponovno žrtva fake newsa. Lažne izjave masovno su mu pripisivali tijekom SP-a, kada je izbornik Hrvatske postao globalna zvijezda, ali ovaj put tema je lokalna - izbori u BiH.

>>> Dalić nije napisao pismo naciji, a reprezentacija ne donira 24 milijuna kuna: Ovo su najgore laži tijekom SP-a

Dalić je za Klix.ba poručio da nikada nije davao izjave o izboru Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, koji je izazvao burne reakcije jer je izglasan većinski glasovima Bošnjaka pa su Hrvati u BiH postali najveći gubitnici izbora.

"Politika me ne zanima i šokiran sam kako se ljudi služe lažima te izmišljaju izjave kako bi iskoristili moju popularnost i utjecaj", rekao je Dalić. 

"Izbore u Bosni i Hercegovini nisam ni pratio i ne razumijem zašto je nekome potrebno da ovako brutalno laže. Ja sam izbornik Hrvatske koju volim i nemam potrebe dokazivati da sam rođen u BiH, koju također isto tako s ponosom volim i poštujem. Neshvatljivo mi je da se netko služi ovakvim neistinama o kojima sam i ja vrlo brzo dobio informacije. Mogu samo reći da se uskoro vidimo u Sarajevu",dodao je Dalić.

Pojedini opskurni portali koji su prenosili lažne Dalićeve izjave naknadno su ih izbrisali sa stranica, ali su ostvarili politički cilj jer se laž već proširila društvenim mrežama. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara