ufc

Dana White objavio ime sljedećeg Khabibovog protivnika

Dana White objavio ime sljedećeg Khabibovog protivnika
Foto: EPA

DANA WHITE, predsjednik UFC-a, potvrdio je ime sljedećeg protivnika Khabiba Nurmagomedova.

U intervju za The Schmo White je otkrio da će se Khabib boriti protiv Tonyja Fergusona početkom 2020. godine.

Bit će to borba za naslov u lakoj kategoriji. Pojas je kod Khabiba koji se borio samo jednom poslije skandala s Conorom McGregorom. Khabib je prebio slavnog Irca, no više se pričalo o događanjima nakon borbe. Članovi Khabibovog tima potukli su se u dvorani s trenerima McGregora, a u tučnjavi je sudjelovao i sam Khabib.

White je u intervjuu prokomentirao i UFC 244, za koji su fanovi mislili da će biti ugrožen nakon lažne doping afere Natea Diaza, no meč s Masvidalom će se ipak održati.

"Nisam nikada pomislio da će meč biti otkazan ili nešto tako. Iza kulisa se često susrećemo s mnogim takvim stvarima u tjednu eventa. Činimo to jako dugo. I sada se događaju razne stvari za koje javnost ne zna. Nate Diaz je odlučio to podijeliti s javnosti. Uvijek postoje stvari s kojima se moramo nositi. I zato smo jedni od najboljih koji se bave ovakvim poslom. Bitno je da svaki put riješimo problem i osiguramo da se meč na kraju i dogodi", rekao je White pa komentirao dvoboj Khabiba i Fergusona.

"Dogovaramo taj dvoboj, to je očito sljedeći meč za Khabiba. Samo ga trebamo dogovoriti do kraja. Početak 2020. godine bi se trebao dogoditi", potvrdio je White.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara