Dobre vijesti za Miočića: Lesnar se ne vraća?

Dobre vijesti za Miočića: Lesnar se ne vraća?
Foto: Guliver Image/Getty Images

BROCK Lesnar, kečerska zvijezda i bivši UFC prvak, trebao je biti novi glavni izazivač Daniela Cormiera, sadašnjeg teškaškog prvaka koji je tu titulu oduzeo Stipi Miočiću. Cormier je Lesnara izazvao odmah nakon pobjede nad Miočićem, a američki borac hrvatskih korijena otad nije stupio u kavez. 

UFC-ova politika promoviranja zvijezda koje su marketinški isplative, ali nisu nužno optimalni kandidati za naslov tako je još jednom došla do izražaja i dugo se mislilo da će se organizirati "superfight" između Lesnara i Cormiera, ali posljednje informacije govore suprotno.

Nedavno je UFC-ov predsjednik Dana White na presici potvrdio da pregovori za tu borbu nisu ni započeli, a u intervjuu koji je dao prije dva dana, Brock Lesnar rekao je da je dobio ponudu od UFC-a, ali još nije odlučio o njoj. 

U neformalnim krugovima svijeta slobodne borbe pretpostavlja se da financijska ponuda UFC-a ne može biti dovoljno visoka da bi riskirao ozljedu u pravoj borbi. Ovo bi mogle biti sjajne vijesti za Stipu Miočića, koji bi sada konačno trebao dobiti priliku za dugo očekivani revanš. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara