"Dobrica" Taylor: Dva puta sam posjetio Dudua!

"IŠAO sam u posjet Eduardu i čuo na radiju džokeja Tonya McCoya koji kaže da je najgori trenutak kad se probudite nakon operacije, onako omamljeni i shvatite što vam se zapravo dogodilo. U tom trenutku sam mislio da me Eduardo neće htjeti vidjeti."

Martin Tayloru nije dugo trebalo da odgovori na jučerašnju Eduardov intervju Daily Mirroru. U istim novinama Birminghamov "destroyer" kaže da je dva puta posjetio našega napadača u bolnici i rekao mu je kako nije bilo nikakve namjere u startu koji je uzrokovao tešku ozljedu našega reprezentativca.

Taylor je posjetio Eduarda onaj dan kad je operiran, potom i idući dan ujutro te kaže kako je Arsenalov napadač shvatio što mu govori. Podsjetimo, jučer je Dudu rekao kako se ne sjeća da ga je Taylor posjetio u bolnici.

"Išao sam ga posjetiti u subotu, međutim  tada se još oporavljao od operacije. Prvo što sam učinio u nedjelju ujutro je bilo da sam otišao u bolnicu", kaže Birminighamov branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postojala je jezična barijera kada sam mu se obratio, no rekao sam mu da ga nisam mislio ozlijediti i da se nadam da će se uskoro oporaviti", govori Taylor o susretu s Eduardom u bolnici.

Martin Taylor kaže da bi htio, pošto to Eduardo želi, ponovno ga posjetiti i vidjeti kako napreduje oporavak.

M.Š
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara