hajduk kontra hns-a

Ekskluzivno: Sporne situacije zbog kojih je Hajduk opet krenuo u rat s HNS-om

Ekskluzivno: Sporne situacije zbog kojih je Hajduk opet krenuo u rat s HNS-om
Foto: Screenshot

NOVI skandal na relaciji Hajduk - HNS. Pioniri Hajduka u finalu Kupa izgubili su od Osijeka 3:2, ali nakon utakmice se najmanje priča o nogometu. Utakmica u Slavonskom Brodu obilježena je incidentima, a hajdukovci su ogorčeni i smatraju da ih je sudačka ekipa predvođena Antom Čuljkom pokrala. Splićani su već u prvih 45 minuta ostali bez dva igrača. Prpić je isključen nakon dvadesetak minuta igre, a u 39. drugu opomenu je zaradio Škorlić. Hajduk je vodio, ali tada je Osijek iskoristio brojčanu nadmoć, preokrenuo i pobijedio.

Index je u prvi portal u posjedu ekskluzivnih snimaka spornih trenutaka s utakmice. U Hajduku tvrde da je Čuljak bezrazložno isključio dva njihova igrača i tako gurnuo Osijek prema pokalu. Pogledajte video i prosudite sami je li sudac Čuljak opravdano isključio dvojicu hajdukovaca.

A onda su se počele događati ružne scene.

> VIDEO Sudac krenuo u obračun s Hajdukovim pionirom poslije utakmice

> Hajduk poslao priopćenje, tvrde da im kradu pionire: "Dječje suze su poticaj"

> Torcida večeras sprema doček pionirima Hajduka: "Smrt HNS-u, ili mi ili vi!"

Kako se može vidjeti na video materijalu koji je objavila stranica DPH Hajduk, pomoćni sudac nakon utakmice krenuo je u obračun s pionirom Hajduka. Nakon reakcije službenih osoba, koji su ga obuhvatili rukama, sudac se na vrijeme povukao u tunel i ostalo je na verbalnom okršaju. Iz videa se ne vidi što je prethodilo ovakvoj reakciji suca.

U isto vrijeme, Hajdukovi navijači s tribina brutalnim uvredama zasuli su glavnog suca Čuljka i pomoćnike. U pozadini cijelu situaciju gledaju Ante Vučemilović i Neven Šprajcer, dugogodišnji pobočnici utamničenog Željka Širića, osuđenog za primanje mita za pošteno suđenje.

Torcida je u objavi na Facebooku proglasila rat i poželjela "smrt HNS-u", a oko 22 sata u Splitu pred Poljudom organizira se doček navijača pionirima Hajduka koji se u ovim trenucima voze prema Splitu. U autobusu pjevaju: "Kontra zabrana i zakona, vama u inat nek' gori bengalka." Video iz autobusa objavili su na stranici Hajdučke vijesti.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara