FERGUSON SE NAKLONIO WENGERU "On je jedan od najvećih"

FERGUSON SE NAKLONIO WENGERU "On je jedan od najvećih"

Foto: Getty Images / Guliver Image

PUNIH 17 godina Sir Alex Ferguson vodio je velike bitke s Arseneom Wengerom, a Manchester United i Arsenal u to vrijeme su tvorili jedinstveno rivalstvo. Legendarni se Škot na Old Traffordu zadržao 27 godina, a Francuz danas objavio da se poslije 22 godine na kraju sezone oprašta od Topnika. 
 
"Zaista sam sretan zbog Arsenea Wengera. Osjećam veliko poštovanje prema njemu i prema poslu koji je napravio u Arsenalu. To što je 22 godine svoga života posvetio poslu koji voli, veliko je svjedočanstvo njegova talenta, profesionalnosti i odlučnosti. U razdoblju kad nogometni treneri traju sezonu-dvije pokazuje veliko je postignuće biti toliko dugo u klubu veličine Arsenala", poručio je Ferguson.
Tijekom tih 17 godina puno su puta jedan drugog pobjeđivali, nadmudrivali, pa i ratovali putem medija i mirili se, ali je poštovanje uvijek bilo obavezno.
 
"Sretan sam što je obznanio da odlazi na kraju ove sezone jer sad može imati oproštaj kakav zaista i zaslužuje. On je, bez ikakve sumnje, jedan od najvećih menadžera u povijesti Premier lige i ponosan sam što sam bio rival, kolega, ali i prijatelj toliko velikom čovjeku", zaključio je Fergie. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara