FIFA 20 će završiti jednu veliku eru

FIFA 20 će završiti jednu veliku eru
Foto: EA Sports

IAKO službenih potvrda o FIFA-i 20 još nema, polako cure informacije o detaljima novog nastavka najpopularnije nogometne simulacije na svijetu.

FIFA 20 trebala bi navodno izaći 27. rujna ove godine, a demo verzija bit će dostupna igračima dva tjedna ranije s limitiranim brojem klubova, kao što je bilo i dosad.

Previše novosti o samom gameplayu zasad nema, ali se očekuje niz promjena u samoj fizici igre koja je na trenutke znala izluđivati igrače FIFA-e 19. Neslužbeno je potvrđeno da će FIFA 20 imati dinamičnu promjenu vremenskih uvjeta, što je PES već uveo, pa tako možete očekivati kišu ili snijeg usred utakmice što će znatno utjecati na uvjete za igru.

FIFA 19 zabilježila je osjetan pad fizičkih kopija igre pa se iz izvora bliskih EA-u doznaje da bi "dvadesetka" mogla biti zadnji nastavak igre koji ćete moći kupiti na bluerayu. Sve sljedeće FIFA-e navodno će se prodavati samo u digitalnim verzijama.

Kao i uoči izlaska FIFA-e 19, na društvenim mrežama šuška se o povratku "street" modea u igru koji igrači godinama mole od EA Sportsa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara