HAJDUK

"HNS-ovci, nabijem vas na k*tu, na koljenima ćete moliti da igrate u Splitu!"

"HNS-ovci, nabijem vas na k*tu, na koljenima ćete moliti da igrate u Splitu!"

KRISTIAN PETRIC, Hajdukov povjerenik za navijače, žestoko je reagirao na "potkradanje bespomoćne djece". Misli na suđenje na finalu Kupa u konkurenciji pionira, u kojem je Osijek slavio nakon što su Hajduku isključena dva igrača. 

> Dalić se jučer grlio s čelnikom Hajduka. Naš Hajduk poslao oštru poruku

"Najteže mi je kao i svakom čovjeku vidjeti suze bespomoćne djece koju potkradaju 'veliki Hrvati' koji obavljaju dužnosti unutar HNS a (svi zajedno imaju pet dana Domovinskog rata). Poruka je: da vas sve zajedno nabijem na kitu jer ćete na koljenima doći moliti da igrate u Splitu" napisao je Petric na Facebooku uz poruke "Hrvatska u srcu" i "HŽV".

Petric, bivši pripadnik Specijalne policije i čelnik Udruge veterana Domovinskog rata i prijatelja, cijeli rat prošao je na prvoj crti. U obrani i oslobađanju Hrvatske sudjelovao je na svim ratištima, što je potkrijepio i objavom svog ratnog puta.

"Ovo ne radim kako bi sebe promovirao kao 'velikog Hrvata', iako sam po nekim dužnosnicima 'orjunaš', nego kao poruku 'velikim Hrvatima' iz HNS-a koji potkradaju bespomoćnu djecu", objašnjava Petric. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara