I iduća godina naporna za hrvatsku vaterpolo reprezentaciju

"PROTEKLA je godina dana otkako smo započeli novi program rada u našem vaterpolu i mogu reći da smo otišli i dalje nego što smo očekivali", kazao je danas u prostorijama Hrvatske elektroprivrede u Zagrebu, glavnog sponzora hrvatske vaterpolske reprezentacije na prigodnoj konferenciji za novinstvo izbornik naše vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić.

On je podsjetio na četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvo u Montrealu, te u Svjetskoj ligi. Mediteranska vrsta je osvojila također četvrto mjesto na Mediteranskim igrama u Almeriji, dok su mlađi dobni uzrasti osvojili dva srebra. Mlada vrsta, do 20 godina, svjetski je doprvak s nedavno okončanog SP-a u Argentini, dok je dvije godine mlađa momčad europski doprvak iz Sofije.

"Sljedeća će godina biti još teža jer započinje s FINA kupom u Budimpešti sredinom lipnja, da bi preko Svjetske lige došli do EP-a koje će se od 1. do 10. rujna održati u Beogradu", istaknuo je Rudić.

Konferenciji za novinare nazočili su predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog vaterposkog saveza Perica Bukić i Aleksandar Černi, koordinator HVS-a Tino Vegar, trener mlade reprezentacije Milorad Damjania, trener juniorske vrste Zoran Curiš, kao i predsjednik Uprave HEP-a Ivan Mravak.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara