Ivica Kostelić

Ivica Kostelić pobijedio na regati

Ivica Kostelić pobijedio na regati
Foto: Facebook

IVICA KOSTELIĆ dokazao je da se sjajno snalazi i na moru. U paru s ko-skiperom Damirom Čargom brodom Ola Full Of Life osvojio je regatu Palermo-Monte Carlo u realnom vremenu za dvojce.

"Bilo je opet fantastično. Strast prema jedrenju, barem za ovu 2019. godinu, bit će sada stavljena na stranu jer nastavljam pratiti naše hrvatske skijaške reprezentativce", rekao je bivši hrvatski skijaš nakon ovog uspjeha.

Međunarodnu regatu koju organizira Circolo della Vela Sicilia ove godine startao je rekordan broj posada s 57 brodova od čega osam u kategoriji dvojaca u kojoj nastupa Ivica. Ruta između Sicilije i Monaka u dužini nešto malo manjoj od 500 milja koje dijele zaljev Mondello krenula je iz Palerma preko vrata kod Porto Cerva i prolaza Bocche di Bonifacio te na kraju završila s ciljem u Monte Carlu u srcu Yacht Cluba Monaco.

Nakon četiri dana plovidbe Kostelić je slavio u svojoj kategoriji. Ukupni pobjednik u realnom vremenu regate Palermo-Monte Carlo je Argentinac Miguel Galuccio na brodu Maxi Vera.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara