Katanec među kandidatima Vlatka Markovića

Katanec među kandidatima Vlatka Markovića

CICO Kranjčar, Josip Skoblar, Goran Vulić i Srečko Katanec su među kandidatima predsjednika HNS-a Vlatka Markovića za novog izbornika hrvatske reprezentacije.

Iako je Marković, najutjecajnija osoba pri odabiru novog izbornikam još ranije najavio kako ne želi stranca za izbornika Hrvatske, Srečko Katanec jedan je od njegovih kandidata za novog izbornika.

Marković je to u razgovoru otkrio novinarima Jutarnjeg lista na ručku/press konferenciji u restorano "Pinokio". Predsjednik HNS-a kazao je kako je obavio razgovore s nekoliko trenera, ali njih troje su otpali jer su stranci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, stranac za Markovića nije bivši slovenski izbornik Srečko Katanec, kojeg je Marković, uz Kranjčara, Skoblara i Vulića, naveo kao jednog od svojih kandidata.

Vlatko Marković je kazao kako će od novog izbornika najviše zahtijevati "čvrstu ruku". "Igrači su se oteli kontroli." – kazao je predsjednik HNS-a.

Kako piše Jutarnji list, iz utrke za izbornika ispali su Ćiro Blažević i Ivo Šušak, jer ne zadovoljavaju Markovićeve uvjete o uspješnoj igračkoj karijeri, koje se, prema Markoviću, sada skoro nitko i ne sjeća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara