Klub poručio kapetanu koji štrajka: "Hajduk mora biti ispred svega"

Klub poručio kapetanu koji štrajka: "Hajduk mora biti ispred svega"
Foto: Pixsell

HAJDUKOV kapetan Zoran Nižić propustit će uzvratni ogled sa Steauom u Bukureštu (16. kolovoza, 20:30) u okviru trećeg pretkola Europa lige.

Sa svrhom da iznudi inozemni transfer, Zoran Nižić svojevoljno će propustiti i petu uzastopnu utakmicu (Slavia, Lokomotiva, Steaua, Rijeka, Steaua).

"Ovo je stanje koje nikome ne odgovara. Izuzetno mi je žao što smo se našli u ovakvoj situaciji. Teško je neke stvari objasniti. Hajduk nam treba biti ispred svega. Moramo ostati u domeni profesionalizma. Ne potpisuju se ugovori samo reda radi nego i da se preuzimaju obaveze", poručio je Hajdukov sportski direktor Saša Bjelanović i, između redaka, osudio ponašanje Zorana Nižića.

Saša Bjelanović o eventualnoj prodaji Zorana Nižića nije progovorio, ali tajnovito je najavio kako su u splitskom klubu do konca tekućeg transfernog razdoblja "mogući i dolasci i odlasci".

"Nisam zadovoljan s tim što nismo mogli ući u realizaciju nekih planiranih rješenja u šestom i sedmom mjesecu. S obzirom na okolnosti, moralo se pričekati. Pred kraj prijelaznog roka moramo još malo ubrzati i potražiti rješenja koja nam nedostaju, što sada nije lagano. Nama kao klubu strateški je u interesu da se otvaraju mjesta mladima. Na nekim mjestima imamo više igrača, ali ne zatvaramo mjesta domaćim mladićima, pogotovo što ima još 15 dana do kraja prijelaznog roka", konstatirao je Hajdukov sportski direktor za Dalmatinski portal.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara