HRVATSKA REPREZENTACIJA

Kustić o sastanku s Hajdukom: Ovaj razgovor je iskorak u rješavanju problema

Kustić o sastanku s Hajdukom: Ovaj razgovor je iskorak u rješavanju problema
Foto: Pixsell

PREDSTAVNICI Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i HNK Hajduka razgovarali su o odigravanju kvalifikacijske nogometna utakmice za Europsko prvenstvo Hrvatska - Mađarska na Poljudu u listopadu ove godine, doznaje u utorak Hina od izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića.

"Ovaj sastanak je bio iskorak u prevladavanju nesuglasja između Hajduka i HNS-a te smo se složili kako dobrom voljom, dijalogom i razgovorom možemo graditi povjerenje u tim odnosima," rekao je Kustić za Hinu, dodavši kako će se ovakvi i slični sastanci nastaviti održavati i ubuduće.
Po Kustićevim riječima, na tom je sastanku također razgovarano i o "reformama i promjenama u HNS-u."

Izbornik hajdukovac nije dobio otkaz zbog izbora igrača, o sastanku svi šute

Kustić zahvaljuje izaslanstvu Hajduka i gradonačelniku Splita Andri Krstulović Opari što su došli na taj sastanak koji je održan u ponedjeljak u sjedištu HNS-a u Zagrebu. 

Hajduk je danas na službenoj stranici izvijestio kako je ovaj sastanak održan na Kustićevu inicijativu te mu je, kako je navedeno, "kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduka predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić".

"Razgovarali su predstavnici HNK Hajduka, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga, i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu," priopćili su iz Hajduka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara