Esport

Kyrgios je najnoviji ispad na terenu imao zbog igranja FIFA-e

Kyrgios je najnoviji ispad na terenu imao zbog igranja FIFA-e
Foto: EPA

ZLOČESTI dečko tenisa Nick Kyrgios ponovno je opravdao reputaciju ispadom u Queen'su za vrijeme meča protiv Roberta Carballesa Baena. Vrijeđao je suca u više navrata zbog, prema njegovu mišljenju, dvojbenih odluka, ali čini se da je u jednom trenutku i sam sebi priznao u čemu je zapravo problem.

>Najbolji golovi u novom PES-u pokazuju koliko je bolji od prethodnih igara

>Kyrgios za vrijeme svog meča gledao tuđi pa vikao sucu: "Šešir ti je smiješan"

"Šališ li se ti to je**no sa mnom? To je bio aut. Imaš samo jedan posao... I šešir ti je smiješan, čak i nema sunca, zašto ga nosiš? Sprdaš se sa mnom", govorio je sucu Australac u jednom od nekoliko ispada za vrijeme meča. U jednoj je pauzi između gemova čak i gledao meč Gillesa Simona i Kevina Andersona na susjednom terenu. 

Međutim, nakon što je dobio prvi set u tie-breaku i polako zatvarao meč u drugom setu, poslije loše odigranog loba promrmljao je sebi u bradu: "Tako lijen, napravi nešto, tako si lijen. Igrao si FIFA-u do tri ujutro, što si očekivao?"

Vjerojatno su umor i nervoza zbog dugonoćnog igranja FIFA-e napravili svoje, ali nažalost, radi se o jednom od tipičnih ispada Australca. U posljednjem je na pitanje novinara treba li uzimati savjete od Novaka Đokovića, prilično poludio: "Zašto bih? Što bi mi on to rekao? Što mislite da bi mi rekao kada bih otišao kod njega po savjet? Što to on meni može reći?"

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara