KORONAVIRUS U SPORTU

Kyrgios Đokovićevom ocu: Čovječe, nemoj bježati od krivnje

Kyrgios Đokovićevom ocu: Čovječe, nemoj bježati od krivnje
Foto: EPA

SRĐAN ĐOKOVIĆ izjavio je kako je Bugarin Grigor Dimitrov nanio veliku štetu Hrvatskoj.

"Dimitrov je vjerojatno došao bolestan u Zadar, tko zna odakle, to se tako dogodilo. Nije se testirao na vrijeme i mislim da to nije u redu. Nanio je veliku štetu vama u Hrvatskoj i nama kao obitelji, a i Srbiji. Mi ćemo sve napraviti da u budućnosti u normalnom vremenu ponovimo cijeli turnir i sa zadovoljstvom ćemo se tada vratiti", rekao je tata Đoković.

Nije ni ovo moglo proći bez komentara Nicka Kyrgiosa.

"Čovječe, nemoj bježati od krivnje", napisao je australski tenisač na Instagramu.

Podsjetimo, Georgi Stoimenov, agent Grigora Dimitrova, prvozaraženog tenisača u Zadru, priznao je da su organizatori i igrači napravili velike pogreške tijekom Adria Toura u Zadru i Beogradu.

Stoimenov je gostovao na bugarskoj televiziji gdje je priznao kako su emocije prevladale nad pravilima, kao i da je Dimitrov imao simptome koronavirusa po dolasku u Zadar.

"Grigor je dobro i polako se oporavlja. Jučer nije imao simptome kao u danima prije toga. Osjećao se umorno, no nakon toga se osjećao bolje. Vjerujem da će biti u redu. Cijela ova situacija je jako osjetljiva. Svi smo jako pogriješili. Nismo bili disciplinirani kao što smo trebali. Imali smo stalni kontakt s ljudima. Na stadionu su se neprestano nalazile četiri tisuće ljudi. Puno se ljudi fotografiralo s igračima. Emocije su prevladale nad pravilima", rekao je bugarski menadžer.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara