Lebron James nagovara Crawforda i Nasha da dođu u Miami

Lebron James nagovara Crawforda i Nasha da dođu u Miami

Foto: AFP

LOCKOUT u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta bliži se kraju, a samim time se i pojačavaju šuškanja oko zamjena igrača. I dok je klubovima zabranjeno razgovarati s igračima, Lebronu Jamesu je dozvoljeno tražiti nove igrače za svoj "Dream Team".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito nezadovoljan načinom na koji je "velika trojka" završila prošlu sezonu (poraz u finalu od Dallas Mavericksa), James putem društvene mreže Twitter "traži" nova pojačanja. Tako je na svom profilu zvijezda Miami Heata napisala da bi vrlo rado vidjela Jamala Crawforda (Atlanta Hawks) i Stevea Nasha (Phoenix Suns) u dresu momčadi s Floride. "Volio bih vidjeti dribling Crawforda u dresu Miamija. A vi?", upitao je navijače Miamija James.

"Možda Steve Nash? Mogli bismo si međusobno pomoći da dođemo do prvog prstena NBA prvaka –", napisao je "King James". Naravno da su nakon takvih poruka reakcije bile različite. Oni koji mrze Jamesa smatraju da zvijezda Miamija ne zna ništa o sustavu javne nabave, dok neki govore da James ni uz te igrače nikada neće osvojiti prsten prvaka. Bilo kako bilo, ukoliko se štrajk ovog tjedna okonča, bit će vrlo zanimljivo vidjeti eventualne zamjene igrača (tradeove) uoči početka nove sezone NBA lige.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara