Stern zbog gripe o prekidu "lockouta" pregovara "iz kreveta"

Stern zbog gripe o prekidu "lockouta" pregovara "iz kreveta"

Foto: AFP

MARATON NBA pregovora oko prekida "lockouta" došao je "glave" prvog čovjeka vodstva NBA lige Davida Sterna koji nije mogao sudjelovati na pregovorima u četvrtak zbog liječničke preporuke da zbog gripe boravi kod kuće.

Sternov zamjenik, Adam Silver, održao je konferenciju za novinare na kojoj je izjavio da nije siguran mogu li se nadoknaditi otkazana prva dva tjedna nove sezone, a razlog tome su razna druga događanja koja će se odvijati u dvoranama. Silver je izjavio da će Stern nastaviti sudjelovati u pregovorima, ali od kuće, putem konferencijskog razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nikakve dvojbe da ćemo čim dođemo do dogovora započeti raditi na novom rasporedu kako bismo nadoknadili prva dva tjedna sezone, te kako bi omogućili puni raspored utakmica (82)", rekao je Silver nakon sastanka.

Sternov zamjenik jako je malo toga otkrio nakon sastanka tako da nije poznato jesu li pregovori napredovali, nazadovali ili jednostavno stoje na mjestu. Ali, jedno je sigurno, ukoliko ubrzo ne dođe do dogovora, daljnje otkazivanje sezone je neminovno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara