LEBRON JAMES

LeBron James se bez košarke odao alkoholu

LeBron James se bez košarke odao alkoholu
Foto: screenshot

MNOGI sportaši ne znaju što bi sa sobom dok traje prekid natjecanja zbog pandemije koronavirusa, a iznimka nije ni najbolji svjetski košarkaš LeBron James.

Dok se ne može baviti košarkom, Kralj se okrenuo svojoj drugoj velikoj strasti - vinu.

"Trebam partnera za ispijanje vina", napisao je jučer James na Twitteru i pokrenuo lavinu odgovora fanova koji bi rado popili poneku čašu sa svojim idolom.

Kasno sinoć opet se javio na Twitteru, dajući uvid u to što radi. Pohvalio se dobrim spavancem i gledanjem serija na Netflixu te poručio da sad ide - u vinski podrum.

Naravno da LeBron ima vinski podrum, ali to nije hir prebogatog hipstera, on je već godinama pravi vinski aficionado. Vinski podrum izgradio je još dok je igrao u Miamiju, a poslije ga je selio u Cleveland, pa u Los Angeles.

Legendarna je fotografija iz ljeta 2015. kad je James ljetovao sa svojim najboljim prijateljima iz NBA lige Dwyaneom Wadeom, Carmelom Anthonyjem i Chrisom Paulom, koji su zbog druge ikonske fotografije prozvani "posadom Banana Boata", premda je na banani umjesto Mela bila Wadeova supruga Gabrielle Union.

Na toj fotografiji vidi se kako njih četvorica nazdravljaju crnim vinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BrotherHood

A post shared by dwyanewade (@dwyanewade) on

LeBron se također svojedobno okladio s Draymondom Greenom iz Golden State Warriorsa na sveučilišnu utakmicu Greenova Michigan Statea i Ohio Statea za koji navija James, a ulog je bilo vino u vrijednosti 2500 dolara. Green je dobio okladu, a James mu je poslao veće količine Silver Oak Caberneta iz 2010. godine.

Jedanput je Kralj čak snimljen prije utakmice Lakersa i Clippersa kako hodnicima Staples centra šeće s čašom crnog vina u ruci.

Kao konačni dokaz Jamesove ljubavi prema vinima dovoljno je samo pregledati njegov Instagram, na kojem se svako toliko pojavi nasumična fotografija boce vina koje konzumira za večerom ili prije spavanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight's choice of Vino. Something light. Talk to me @mavcarter @stevestoute @carmeloanthony Kronk @pr_rwtw

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night Cap

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara