Lovren nakon podizanja optužnice: Nije fer! Ovo nije poštena borba

Lovren nakon podizanja optužnice: Nije fer! Ovo nije poštena borba
Foto: Guliver Image/Getty Images

ŽUPANIJSKO državno odvjetništvo u Osijeku podignulo je optužnicu protiv Dejana Lovrena zbog davanja lažnog iskaza na suđenju Zdravku Mamiću.

Branič Liverpoola i hrvatske reprezentacije je utučen. Poručuje da borba u kojoj se našao nije poštena, a navodi i da je za optužnicu doznao iz medija.

''Nakon dolaska s popodnevnog treninga doznao sam kako su mediji u Hrvatskoj, pa potom i u Engleskoj, objavili vijest kako je protiv mene podignuta optužnica zbog davanja lažnog iskaza u jednom predmetu u Hrvatskoj. Zvali su me članovi moje obitelji, prijatelji i poznanici koji su mi saopćili isto. Dakle, prije nego što sam uopće vidio ili primio tu optužnicu, i prije nego što su istu zaprimili moji odvjetnici, svi mediji su objavili tu vijest.

Ovo jednostavno nije fer, nije pravedno, nije niti sportski. Na ovakav način postupati prema meni i mojoj obitelji je krajnje diskriminirajuće i nepravično. Borba koja nije poštena i na koju nisam navikao", napisao je Lovren na Instagramu.

Optužnica zbog davanja lažnog iskaza za Zdravka Mamića tijekom osječkog procesa podignuta je ranije i protiv kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića. 

Opširnije o Lovrenovom iskazu ovdje

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara