Marcello Lippi: Arsenal je favorit u Ligi prvaka

Marcello Lippi: Arsenal je favorit u Ligi prvaka

TALIJANSKI trener Marcello Lippi, aktualni svjetski prvak i čovjek koji će tijekom ljeta prihvatiti novu veliku trenersku ulogu u nekom jakom europskom klubu, komentirao je nastavak nadmetanja u Ligi prvaka.

"Manchester United, Liverpool i Chelsea su redom jake i kvalitetne momčad, ali moj favorit u nastavku Lige prvaka je Arsenal. Igraju trenutačno najljepši nogomet, predivno prostru loptu po cijelom terenu. Fizički su iznimno moćni, a jednako su sposobni i u tehničkom smislu", rekao je Lippi, te dodao:

"Alex Ferguson je sjajan trener i zna tempirati pravu formu u pravo vrijeme. Drži svoju momčad u naponu snage i Manchester United također igra odličan nogomet. Oni su možda favoriti broj dva, ali jasno vam je kako iz svega proizlazi da u ovom momentu daleko najviše cijenim engleski nogomet. Tamo se trenutačno igra najbolje", rekao je Lippi, kojeg mnogi ponovno povezuju s Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Claudio Ranieri nije baš miran na klupi torinskog sastava i mnogi navijači su poželjeli da na kraju sezone Ranieri napusti klub. Lippi je često na utakmciama Juventusa i ako je netko u prošlosti donio Juventusu uspjeh bio je to upravo Lippi.

"Svašta se može dogoditi",  završio je Lippi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara