Mayweather otkrio koliko će zaraditi za devetominutni sparing u Japanu

Mayweather otkrio koliko će zaraditi za devetominutni sparing u Japanu
Foto: Guliver Image/ Getty Images

MALO iza podneva trebao je početi nastup slavnog Floyda Mayweathera na RIZIN-u 14, završnoj priredbi u 2018. godini te ujedno i glavnoj borbi večeri u Japanu, ali je Amerikanac zakasnio pa je cijela priredba pomaknuta na nešto kasniji termin.

Riječ je o egzibiciji koja će se održati u formatu od tri runde po tri minute. Pravila su ranije objavljena, a Mayweather je nedavno otkrio i koliko će zaraditi za ovaj, kako ga on naziva, ''sparing od 9 minuta''.

''Što biste mi vi rekli da vam ja kažem kako ću zaraditi 9 milijuna dolara za sparing od 9 minuta u Tokiju? Biste li i vi učinili isto? Ja to zovem devetominutnom šetnjom!'', napisao je Mayweather na svom Instagramu otkrivši tako koliko će zapravo inkasirati od dvoboja s Nasukawom.

U meču će Nasukawa nositi rukavice od 8 unci, a Mayweather dvije unce veće. Ako ne bude prekida unutar 9 minuta dvoboja, suci neće proglasiti protivnika. I u konačnici valja naglasiti da se ovaj dvoboj neće bilježiti kao službeni pa niti u slučaju poraza Mayweather neće ostati bez svog savršenog učinka.

Upravo je velik honorar koji RIZIN mora iskrcati za Mayweathera rezultirao propašću Filipovićevog već tradicionalnog novogodišnjeg nastupa. Cijelu 2018. godinu smo vjerovali da će Cro Cop nastupiti na RIZIN-u 14, kako je i sam najavio. U konačnici se nije uspio dogovoriti oko honorara jer, kako je otkrio u intervjuu za Večernji list, organizatori zbog Mayweathera nisu imali dovoljno velik proračun i za njega.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara