transferi

Mišić sletio u Solun: Još ga liječnički pregledi dijele od transfera u PAOK

Mišić sletio u Solun: Još ga liječnički pregledi dijele od transfera u PAOK
Foto: Twitter

JOSIP MIŠIĆ sinoć je sletio u Solun kako bi finalizirao transfer u PAOK.

Okružen PAOK-ovim čelnicima, jučer oko 21:30 viđen je u solunskoj zračnoj luci "Makedonija".

Prema grčkim medijima, danas bi trebao odraditi liječnički pregled. Već do kraja dana transfer bi i službeno mogao biti zgotovljen. Detalji nisu poznati, kao ni koliko bi Sporting trebao zaraditi prodajom.

I Dinamo i Frosinone, prema pisanju portugalskih i talijanskih medija, bili su zainteresirani za Mišića. Međutim, intenzivno tragajući za defenzivnim veznjakom, PAOK je Sportingu ponudio očito financijski isplativu ponudu.

Znatne napore u realizaciji transfera uložio je Hajdukov nekadašnji operativac, a danas PAOK-ov sportski direktor Mario Branco.

Grčki mediji jučer su kontaktirali Mladena Grgića, zastupnika Josipa Mišića i Ante Budimira. Potvrdio je PAOK-ov službeni interes, ali nije htio govoriti o pregovorima. 

"Ovaj flert neće završiti i ženidbom", nedefinirano je u srijedu poručio Mišićev menadžer. Već nekoliko sati kasnije Vinkovčanin je doputovao u Solun.

Josip Mišić u siječnju 2018. godine napustio je Rijeku za 2,75 milijuna eura i sa Sportingom - za koji je u svim natjecanjima nastupio u devet utakmica - potpisao petogodišnji ugovor s otkupnom klauzulom vrijednom 60 milijuna eura.

Prije Sportinga i Rijeke, Mišić je nastupao i za Osijek i Speziju. Trenutačno je vrijedan milijun i pol milijuna eura. Za hrvatsku reprezentaciju, za koju ima dva nastupa (Čile, Kina), debitirao je u siječnju 2017. godine. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara