MMA

Nova UFC-ova zvijezda prijeti Rockfoldu: "Probušit ću mu rupu na licu"

Nova UFC-ova zvijezda prijeti Rockfoldu: "Probušit ću mu rupu na licu"
Foto: Getty Images

ANTHONY Smith, borac koji je s tri pobjede u 2018. preko noći postao kandidat za naslov u poluteškoj kategoriji, jučer je na press konferenciji govorio o borbi s Alexanderom Gustafssonom koja ga čeka ovog lipnja u Stockholmu.

U jednom mu je trenutku postavljeno i pitanje o Lukeu Rockholdu, bivšem prvaku srednje teške kategorije koji se na skorašnjem UFC 239 eventu vraća u polutešku kategoriju. 

Smith je dosad uglavnom izbjegavao "trash talk" i s poštovanjem se odnosio prema protivnicima, ali ovoga puta to nije bio slučaj, pitanje novinara ponukalo ga je da izravno kaže što točno misli o Rockholdu. 

“Taj lik je je*eno govno. Je*eš Lukea Rockholda! Prvom prilikom ću mu probušiti rupu na licu, to vam obećavam. Čim dobijem priliku nakon Gustafssona. Bez obzira na to što se dogodilo, borit ću se s Rockholdom. Prebit ću tog lika”, poručio je Smith.

Smith i Rockhold imaju turbulentnu povijest, ranije je Rockhold žestoko komentirao Smitha rekavši da je u jednoj od svojih borbi izgledao jadno, kao propalica, a očito da je animozitet ostao i do danas. 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara