Novosti iz Brazila: Ronaldo je "pravo prase" i postaje otac

Prema pisanju najpopularnijega brazilskog dnevnika, Ronaldo se ponovno udebljao, i to sedam kilograma, dobio je milijunsku ponudu, a djevojka mu je zatrudnjela.

Da ima sedam i pol kilograma viška 32-godišnji je nogometaš priznao u jednome televizijskom intervjuu. Već je angažirao nutricionista, te uz pomoć terapeuta kani skinuti kilograme i vratiti se na idelanu težinu u sljedećih pet mjeseci. Točno će mu toliko, smatra, trebati i da bi se vratio u igračku formu.

Na pitanje gdje će nastaviti karijeru, odgovor daje novinar O Globoa. Iz Milana se još uvijek nisu javili s prijedlogom za produženje ugovora i Ronaldo je zaključio da ga talijanski klub ne treba.

"Moj ugovor s Milanom istječe u lipnju. Nakon toga bit ću slobodan. Do tog trenutka odbijam sve pregovore iz poštovanja prema klubu koji me i dalje plaća. Jednom kada naš odnos prestane, odlučit ću gdje nastaviti karijeru. Nije tajna da je moja velika želja zaigrati u Flamengu, klubu mojih snova", izjavio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti dnevnik piše da je Ronaldu ovih dana došla multimilijunska ponuda za nastavkom karijere u Kataru, ali se ne precizira o kojem je klubu riječ. Ponuđač, pišu Brazilci, nudi Ronaldu trogodišnji ugovor.

Najzanimljivija je novost o brazilskom napadaču, međutim, dosad nepotvrđena informacija da je njegova djevojka Maria Beatriz Antony zatrudnjela. Lijepa ga je Brazilka napustila nakon što se doznalo za njegov incident s prostitutkama-hermafroditima, a oprostila mu je navodno prošli tjedan. Nakon što je pristala obnoviti vezu, otkrila mu je da je trudna.

Ronaldo je otac sedmogodišnjeg sinčića imenom Ronald, kojeg je dobio u braku s Milene Domingues. Nakon toga podvrgao se vazektomiji kako više ne bi imao djece. Nedavno je, međutim, na novoj operaciji povratio prijašnje stanje, tako da je stekao preduvjete ponovno postati ocem.

Totalsport
Foto: AFP 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara