Odlučeno je: Hrvatski reprezentativac ostaje u PPD Zagrebu

Odlučeno je: Hrvatski reprezentativac ostaje u PPD Zagrebu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

POVREMENI hrvatski reprezentativac Ivan Sršen predmet je velike svađe između dva najbolja hrvatska rukometna kluba, PPD Zagreba i Nexea.

>>> Dva najbolja hrvatska kluba se svađaju oko rukometaša, Savez će odlučiti čiji je

Sršen je formalno igrač našičkog kluba, a trenutno je na posudbi u Zagrebu, i tu su nastali problemi. Sršen je kao igrač Nexea prvo poslan na posudbu u Pick Szeged, a nakon igranja u mađarskom klubu, došao je na posudbu u Zagreb i oduševio. Čelnici Nexea su valjda shvatili da bi mogli izgubiti sjajnog igrača pa ga sada što prije žele vratiti.

Takav rasplet se nije svidio šefovima Zagreba. Prije sezone dogovorena je jednogodišnja posudba, ali Našičani ga žele natrag prije isteka dogovorenog dijela. Trenutno su prvi u jakoj SEHA ligi, a dobro im ide i u Europi. Sršen bi Nexeu dobro došao u nastavku sezone u kojoj će se sa Zagrebom boriti za naslov prvaka Hrvatske.

>>> PPD Zagreb: Ni s kim nismo u sukobu, jedina senzacija su fantastični rezultati

Zahtjev za izdavanje ispisnice koji su Našičani poslali Savezu, odbačen je, kao i žalba koju su nakon toga iz Nexea uputili Registracijskom povjerenstvu.

Saslušane su sve strane, Registracijsko povjerenstvo saslušalo je predstavnike PPD Zagreba i Nexea te samog igrača i na kraju nakon proučavanja dokumentacije, zahtjevi Nexea su odbijeni, igrač ostaje u Zagrebu, a Nexe ima pravo na žalbu u roku osam dana.

"Iz odredbi Registracijskog pravilnika jasno i nedvojbeno proizlazi da samo igrač može tražiti ispisnicu i samo igrač kao podnositelj zahtjeva može podnijeti prigovor na neizdavanje ispisnice. Slijedom navedenog stoji da Nexe ne može podnositi zahtjev za izdavanjem ispisnice od drugog kluba, a niti podnositi prigovor na neizdavanje ispisnice", stoji u priopćenju.

Registracijsko povjerenstvo... by on Scribd

Rezultati by SofaScore
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara