Okršaj Miočića i Werduma na Twitteru: "Mislio sam da sam ja loš u trash-talku"

Okršaj Miočića i Werduma na Twitteru: "Mislio sam da sam ja loš u trash-talku"

Foto: Fightsite

 OSIM brojnih fanova, Fabricio Werdum je svojim povlačenjem s UFC-a 196 razočarao Stipu Miočića i cijeli njegov tim koji se posljednjih dana nikako ne može pomiriti sa sumnjivim odustajanjem aktualnog prvaka. Osim brojnih isprika kojima pokušava obraniti svoju odluku, brazilski se borac sinoć preko Twittera obratio i samom Miočiću.

"Stipe, kada se oporavim borit ću se protiv tebe u bilo koje vrijeme. Mislim da si ti sjajan vatrogasac", poručio je Werdum.

Brazilac je ovom porukom aludirao na posao kojim se Miočić bavi izvan UFC-a. Dok Werduma nakon oporavka najvjerojatnije čeka revanš s Velasquezom, Stipe još uvijek ne zna kakva je njegova situacija.

Iako je u nekoliko navrata izjavljivao kako ima namjeru pričekati borbu za naslov, ovakav razvoj događaja mogao bi borca hrvatskih korijena natjerati na promjenu mišljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Twitter prepirka koju je sinoć započeo Werdum dobila je svoj nastavak. Izgleda kako mu Miočić nije ostao dužan te je iskoristio ovu priliku da Brazilcu ponudi novi datum njihovog okršaja.

"Ok Fabricio, ajmo se boriti za vikend koji pada na Memorijalni dan. Čak ću ti i dopustiti da se za vrijeme parade voziš uz moj pojas u vatrogasnom vozilu", napisao je Miočić, a Werdum uzvratio:

"Ok. Od kad sam bio dijete sanjao sam o posjedovanju vatrogaščevog pojasa".

Na to se Stipe nadovezao rekavši kako je mislio da je on taj koji je loš u "trash talku".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara